Agapanthusdagen zomer

Tijdens de zevende editie van de Agapanthusdagen is er de mogelijkheid om de kwekerij en de collectie te bekijken. Ook kunnen er mooie bloeiende planten uit een zeer breed assortiment aangekocht worden om uw potten op het terras of uw borders in de tuin te verfraaien.

Graag geven wij u uitleg over de verschillende variëteiten en advies naar onderhoud en aanplant.

Dit alles vindt plaats in een landelijk kader, op de 'Zwaaikomhoeve' in Aalter waar de kwekerij gelegen is.

Opnieuw is in en rond de showtuin ook een zomerbar 'Zwaaikom', waar u even in alle rust kunt vertoeven en kunt genieten van een drankje tussen onze prachtige Agapanthusborders.

Is dit een eindje rijden van uw woonplaats, is het zeker aan te raden dit te combineren met met een uitstapje naar nabijgelegen 'mooie plekjes'. Zo zijn wij gelegen aan het kanaal Gent-Brugge, en liggen wij net tussen deze twee prachtige kunststeden. Zeker eens de moeite om hier de binnenstad te gaan verkennen. Daarnaast liggen wij vlak aan de E40 en is het slechts een 20-tal minuutjes rijden naar onze Belgsiche kust!

Er is ook de kans om in groep te komen. Zo hebben wij in 2019 en 2021 enkele groepen en verenigingen mogen ontvangen en met veel plezier een rondleiding gegeven in de tuin en op de kwekerij. Indien u dit wenst gelieve even contact op te nemen.

De Agapanthusdagen 2022 gaan door op:

  • 3/4/5/6 juni (Pinksteren en pinkstermaandag doorlopend open van 10 tot 18u)
  • 17/18/19 juni
  • 24/25/26 juni -> Open tuinen - landelijke gilden
  • 1/2/3 juli
  • 15/16/17 juli
  • 21/22/23/24 juli (verlengd weekend en ook open op 21 juli, onze nationale feestdag)
  • 29/30/31juli

Wij zijn op deze dagen doorlopend geopend van 10u tot 18u

U bent allen van harte welkom !

Interesse in de Agapanthusdagen?

Contacteer ons