De Agapanthuskwekerij

AGAPANTHUS

Op Agapanthuskwekerij.be bied ik, Tim Wyckstandt, u samen met mijn mentor op rust, Maurice Vergote, interessante informatie over het boeiende geslacht Agapanthus en brengen wij u op de hoogte van de bijzondere soorten Agapanthus die gedurende vele jaren uit onze ruime collectie cultivars geselecteerd werden en we thans te koop kunnen aanbieden .

Met veel enthousiasme bouw ik de collectie van Maurice verder uit en ieder jaar worden nieuwe, prachtig bloeiende variëteiten aan het bestaande gamma toegevoegd. Zelf zijn we bezig met nieuwe cultivars te veredelen. Alsook volgen we veredelaars uit het buitenland, tot zelfs in Zuid-Afrika. Hun nieuwigheden komen als eerste bij ons terecht.

Welkom in de wondere wereld van Agapanthus.

Tim Wyckstandt en Lauren Uylebroeck


Agapanthusdagen in 2022

Najaars Agapanthus- en bollen dagen 2022 (najaar)

Tijdens de najaars Agapanthus- en bollendagen heeft u de kans om Agapanthusplanten maar ook losse bollen en knollen aan te kopen. Het is een ideale periode om losse bollen en knollen, alsook Agapanthussen aan te planten in de volle grond. Ontdek ons leuke assortiment aan knollen en bollen zoals Alliums, Narcissen, Crocussen, tulpen, stinzenbollen,...

*24/25 september

*1/2 oktober

*8/9 oktober (We staan tegelijk ook op Beervelde)

*15/16 oktober

*22/23 oktober

* 29/30 oktober extra weekend open!

Tijdens deze dagen zijn we de zaterdag geopend van 10 tot 17u, de zondag van 10 tot 12u30.

Klik hier om ons assortiment te bekijken

Online bestellen kan ook, dan sturen we de knollen naar u thuis op!

Opgelet wegenwerken in de buurt van de kwekerij. We zijn het gemakkelijkst bereikbaar komende van de afrit E40 te Aalter.

Tot dan, Tim en Lauren

Heeft u een vraag over Agapanthus?

Contacteer ons